Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Δημοκρατικός ΣΥΝκεντρωτισμός


Το να μην είναι δυνατή (έν μέσω θερινών διακοπών) μία συνέλευση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι λογικό. Άλλωστε και στις παλιές καλές μέρες η προσέλευση ήταν επιεικώς μηδαμινή.
Απ'αυτό όμως μέχρι να στέλνεται στην Γραμματεία της 4ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ λίστα με δέκα (10) ονόματα συνέδρων, χωρίς καν να έχει προηγηθεί έστω μια υποτυπώδης μάζωξη, θα το ζήλευε κι ο σύντροφος Ιωσήφ.

ΥΓ : Το γεγονός ότι από τους 10 "εκλεγμένους" σύνεδρους οι 9 είτε είναι ενεργά μέλη είτε είναι φίλα προσκείμενοι στον ΣΥΝ αποτελεί καθαρή σύμπτωση. Όπως επίσης και η επιλεκτική ενημέρωση.

3 σχόλια:

  1. Δηλαδή εμείς στο ΒΥΡΩΝΑ που κάναμε Γεν. Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ είμαστε ευτυχείς;
    Αμ δε!
    Γιατί; διαβάστε τη συνέχεια:

    Οσα http://ftaneipia.files.wordpress.com/2010/12/cebaceb1cf80ceadcebbceb1.jpg?w=65&h=50 κι’αν μας φορέσετε: ορατότης αρίστη
    _____________________________________________
    Εφ. Εποχή 17/7/2011

    Για ποια εκλογή αντιπροσώπων και για ποια συνδιάσκεψη µιλάµε;

    Σε σχέση µε τη γενική συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα (6/7/11) τα πράγµατα δεν έγιναν ακριβώς όπως τα περιγράφουν τα ΜΜΕ (π.χ. 105,5, Αυγή, κ.ά.).
    -Για ποιά συνδιάσκεψη, για ποιά βάση του ΣΥΡΙΖΑ, για ποιά εκλογή αντιπροσώπων και για ποιά δηµοκρατία µιλάµε, όταν π.χ, στη γεν.συν. µας συνέβησαν τα ακριβώς αντίθετα;
    -Αφού ρωτήθηκαν ποιοί ήθελαν, τελικά ορίστηκαν ποιοί τελικά θα πάνε.
    -Δεν έγινε καµιά απολύτως ψηφοφορία για εκλογή αντιπροσώπων.
    -Δεν έγινε καµιά εκτενής συζήτηση και καµιά ψηφοφορία επί κανενός προγράµµατος για τη συζήτηση – συγκέντρωση – εκδήλωση – συνδιάσκεψη όπως διατυµπανίζεται στα ΜΜΕ και στο κόκκινο 105,5.
    -Η ονοµασία της εκδήλωσης δήθεν ως «συνδιάσκεψη», πλασαρίστηκε εκ των υστέρων στα ΜΜΕ.

    Απλά επισηµαίνω ότι στο ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα, η λέξη συνδιάσκεψη αναφέρθηκε ανάµεσα στις λέξεις συζήτηση, συγκέντρωση, εκδήλωση κ.ά.

    Αυτά για αποκατάσταση της πραγµατικότητας αλλά και για να καταλάβουν οι ηγεσίες του ΣΥΡΙΖΑ και οι γραφειοκράτες του ότι δεν απευθύνονται σε ηλίθιους ούτε σε κρετίνους.

    Παρακαλώ τα παραπάνω να ληφθούν σοβαρά υπόψη και και από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ.

    Δηµήτρης Ζαγορίτης, Συντονιστικό ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα ένα με προβληματίζει... Αφού δεν ήταν συνδιάσκεψη, αφού δεν γίναν συνελεύσεις, ή όπου γίναν είχε λίγο κόσμο και οι αντιπρόσωποι είναι μούφα...
    ΓΙΑΤΙ κανείς από καμία συνιστώσα (και μίλησαν όλες και με πολλους ομιλητές) δεν το είπε από το βήμα της ψευτοσυνδιάσκεψης αλλά αντιθέτως με την παρουσία τους την νομιμοποίησαν?
    Δηλαδή αν όλα ήταν ένα παιχνίδι του ΣΥΝ, γιατί ΚΟΕ, ΔΕΑ, ΑΠΟ, ΚΕΔΑ, που μίλησαν δεν το κατήγγειλαν?
    Μήπως ήταν μια συμπαιγνία και των 11 συνιστωσών για να τους καπελώσει ο ΣΥΝ?
    Δεν πας εσύ που έχεις καταλάβει το παιχνίδι να ενημερώσεις τις συνιστώσες ότι καπελώθηκαν γιατί αυτές δεν φαίνεται να το έχουν καταλάβει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν με εκπλήσσει, παραμένει όμως χρήσιμο υπό τη προυπόθεση ότι δίνεις στοιχεία (π.χ. τ.ε. τάδε, ονόματα κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή