Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Λεχρίτης...


Σήμερα ένας συνάνθρωπός μας, 77 ετών, έδωσε τέλος στη ζωή του, φυτεύοντας μια σφαίρα στο κεφάλι του στην πλατεία Συντάγματος.
Σε σημείωμα που άφησε αναφέρει :

«Είμαι συνταξιούχος. Δεν μπορώ να ζω σε αυτές τις συνθήκες. Δεν μπορώ να ψάχνω για φαγητό στα σκουπίδια. Γι αυτό αποφάσισα να βάλω τέλος στη ζωή μου»

Μπροστά σ'αυτό το τραγικό γεγονός, που δεν είναι φυσικά το πρώτο και, δυστυχώς, δεν θα είναι το τελευταίο, τα δουλοπρεπή σκυλιά της συγκυβέρνησης, οι οσφυοκάμπτες δοσίλογοι που αποφάσισαν να καταστρέψουν ένα λαό στο όνομα των ξένων αφεντικών τους, οι ανίκανοι υπάνθρωποι που θέλουν να υποθηκεύσουν το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών μας, αυτοί που χωρίς τσίπα ψεύδονται ασύστολα και ζητούν εκ νέου την ψήφο μας, έπρεπε να σκάσουν και να ψάξουν τρύπα να χώσουν τα άθλια σαρκία τους.

Φευ!

Θαυμάστε απάντηση ενός εξ αυτών, σε ερώτηση δημοσιογράφου, κι'ενώ ακόμα δεν είχε στεγνώσει το αίμα του απελπισμένου αυτόχειρα :

” Σε αυτές τις περιπτώσεις ο σχολιασμός πρέπει να έιναι προσεκτικός, εγώ έχω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ γενναίος και ευαίσθητος.
Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας.
Άλλωστε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν τα “έφαγε” αυτός ή τα “έφαγαν” τα παιδιά του.

Για όσα πρόβατα  πάνε να τους ξαναψηφίσουν, για όσους κρετίνους  τους δώσουν κι'άλλη ευκαιρία να μας αποτελειώσουν...

1 σχόλιο:

  1. Η πράξη του ήταν καθαρά πολιτική παρόμοια με αυτή του Γεωργάκη στην Τζένοβα το 1971 και αυτήν την διάσταση δεν την αναφέρεις καν.Δεν είναι σαν τις αλλες,τραγικές βεβαια, αυτοκτονίες αλλά ιδιαίτερη και ξεχωριστή που σηματοδοτεί οχι την απελπισία που προέρχεται απο την προσωπική του οίκονομικής κατάστασης αλλά απο την απελπισία του οτι δεν βλέπει να αλλάζει κάτ.
    Κωστας Σκαμπαρδώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή