Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Οδηγίες προς ναυτιλομένους

Ο πολυχρονεμένος μας δήμαρχος, στο περιθώριο των αγωνιστικών του υποχρεώσεων (για όσους δεν το ξέρουν, δεν χάνει πια πορεία για πορεία και διαδήλωση για διαδήλωση), φώναξε τους εκπροσώπους των εργαζομένων του δήμου και, σίγουρα με δάκρυα στα μάτια, τους ανακοίνωσε πως το ανάλγητο υπουργείο της ανάλγητης κυβέρνησης τον υποχρεώνει να απολύσει μερικούς εξ αυτών.

Είμαι δε βέβαιος, πως τους εφίστησε την προσοχή στο γεγονός, ότι μπορεί μέχρι πριν 2-3 μήνες να ήταν και ο ίδιος λυσσαλαία υποστηριχτής του Καλλικράτη (που επιτάσσει τις απολύσεις), μπορεί να ανήκει (ακόμα) στον πολιτικό φορέα που έβαλε την ταφόπλακα στους Δήμους, μπορεί έφερνε τσάρκα στις λαϊκές τους βουλευτές που (μόλις χθες) ψήφισαν τη λεηλασία των ζωών μας, αλλά πως τώρα θ'αγωνιστεί μαζί τους μέχρι τελευταίας ψήφου.

Και μιας και είπαμε για ψήφους, την Παρασκευή έχει δημοτικό συμβούλιο και, κατά πάσα πιθανότητα, θα τεθεί και το ζήτημα της απόλυσης των συνδημοτών βιοπαλαιστών.
Εύχομαι από καρδιάς ο δημοτικός σύμβουλος του ΣΥΝ-ΕΚΜ να μην ακολουθήσει το παράδειγμα του προκατόχου του και ψηφίσει λευκό. Θα ήταν κρίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου