Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

"Γιαουρτόμαγκες" και "σωτήρες"


Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε δημότες των Αγίων Αναργύρων ν'αντιστέκονται στην "γιαουρτομαγκιά" και την "φραπεδομαγκιά" της εποχής και να παίρνουν την υπόθεση "δήμος" στα χέρια τους.
Αυτά μας πληροφορεί νεαρός συνδημότης μας, αφού, σε προηγούμενη ανάρτησή του, μας διαβεβαιώνει πως η κρίση είναι παγκόσμια, πως όλοι πρέπει να βοηθήσουμε για να σώσουμε την πατρίδα, πως η λαοπρόβλητη κυβέρνησή μας εξαντλεί την ευαισθησία της προς τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα και πως όποιος είναι εναντίον των "εθνοσωτηρίων" μέτρων είναι απλά "γιαουρτόμαγκας" και "φραπεδόμαγκας".
Κι'αυτούς τους ψευτόμαγκες πρέπει να τους παραμερίσουμε, να τους αγνοήσουμε ή, στην καλύτερη περίπτωση να τους συντρίψουμε, χτυπώντας τους με πυροσβεστήρες, με την ανάποδη των γκλομπς, με κρότου-λάμψης και με τόνους χημικά, όλα αυτά δηλαδή που συγκροτούν τη νέα χούντα του τόπου μας, χούντα με την οποία φαίνεται να συμφωνεί ο νεαρός συνδημότης μας.
Και ν'αφήσουμε τους "δημοκράτες" κυβερνήτες μας ν'αποφασίζουν με ορίζοντα 20ετίας και με οριακές πλειοψηφίες την κυριολεκτική εξόντωση του λαού, προς όφελος των αφεντικών τους (εργολάβων, καναλαρχών και τραπεζιτών). Για την Ελλάδα ρε γαμώτο.

Ο "φόβος του γελοίου" είναι πολύ σοβαρό επίδικο νεαρέ συνδημότη. Δες τα αποψινά καραγκιοζιλίκια των ηγετών σου και θα καταλάβεις. Δες τους βουλευτές σου, που δεν τολμούν να πάνε ούτε στο περίπτερο της γειτονιάς, μπας και κατανοήσεις τι είδους προσκυνημένους υμνείς. Ρίξε μια ματιά στη γειτονιά σου, μίλα με τους γείτονές σου και θα δεις ποιοί είναι οι "φραπεδόμαγκες" και ποιοί θα περάσουν τον χειμώνα χωρίς ρεύμα. 
Για πληροφόρησή σου, έλληνας πολίτης κατέθεσε προσφυγή στο ΣτΕ επειδή του ήρθε να πληρώσει χαράτσι ακινήτων 461 ευρώ, τη στιγμή που η σύνταξή του είναι 351 ευρώ το μήνα. Δεν θα του φτάσει για φραπέ μάλλον...
Αυτός είναι ο σοσιαλισμός για τον οποίον κομπάζεις και στο όνομα του οποίου (υποτίθεται πως) πολιτικολογείς; Να χρεοκοπήσουν οι έλληνες για να μη χρεοκωπήσει η (ήδη χρεοκωπημένη) Ελλάδα; 

Θα είχαμε κι'άλλα πολλά να πούμε, αλλά τα γεγονότα τρέχουν και θα μας προλάβουν. Και, να είσαι σίγουρος, πως την κρίσιμη στιγμή κι'εσύ με τους "γιαουρτόμαγκες" θα συνταχθείς γιατί και δημοκράτης και ενοικιαζόμενος εργάτης είσαι. Γιατί απλά, δεν έχεις καμία απολύτως θέση δίπλα σ'αυτούς τους δουλοπρεπείς ανάλγητους βάρβαρους.

ΥΓ: εύχομαι ο μελαμψός συνδημότης της φωτογραφίας να μην κοιμάται στο εγκαταλλελημένο κτίριο δίπλα στη χωματερή στα Μυκονιάτικα που, σε παλαιότερη ανάρτησή σου, ζητούσες από τους "δημοκράτες" αστυνομικούς να επέμβουν και εκκαθαρίσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου