Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Προφητείες


Στις 2 Φλεβάρη 2010, έναν χρόνο πριν δηλαδή, ο Μαξ Κάϊζερ (οικονομολόγος) έδινε μια συνέντευξη στην Ελευθεροτυπία, σχετικά με τα δεινά που περίμεναν την Ελλάδα από την απόφαση του ΔΝΤ να μας χρησιμοποιήσει σαν οικονομικό πειραματόζωο για τις νέες παγκόσμιες καπιταλιστικές πολιτικές τους.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Νίκου Κατζηλάκη για το τι θα σήμαινε η έλευση του ΔΝΤ, απαντούσε : «Αυτό ονομάζεται δουλεία. Οπότε, εκτός και αν οι Ελληνες αντισταθούν, θα χάσουν την οικονομική τους κυριαρχία. Και η ελληνική κυβέρνηση δεν κάνει αρκετά να σταματήσει τα γεράκια».
 Σε άλλη ερώτηση, για το πως θα κινηθεί το ΔΝΤ στη χώρα μας, ήταν ακόμα πιο σαφής : «Οποιος πιστεύει ότι το ΔΝΤ θα έχει περιορισμένο ρόλο, όποιο ΜΜΕ μεταδίδει τέτοια προπαγάνδα, θα πρέπει να ντρέπεται γιατί δεν αναφέρουν το ιστορικό του ΔΝΤ. Ο ρόλος του θα είναι περιορισμένος εφόσον η Ελλάδα τηρεί τα μέτρα λιτότητας. Τα μέτρα τους, όμως, θα είναι αδύνατον να τηρηθούν από τον ελληνικό λαό, και από εκείνο το σημείο και έπειτα θα έχουν κυρίαρχο ρόλο. Πιστεύετε ότι το ΔΝΤ θα σας πει "συμμορφωθείτε με τα μέτρα και θα εξέλθετε της κρίσης"; Θα είστε τρελοί εάν πιστεύετε ότι θα γίνει έτσι. Το ΔΝΤ θέλει να εξασφαλίσει τον έλεγχο των πολύτιμων ελληνικών λιμανιών και να τα πουλήσει»
Τέλος, προέτρεπε τους Έλληνες  «Εάν θέλεις να ζήσεις ελεύθερος, θα πρέπει να πολεμήσεις για την ελευθερία σου και θα υπάρξουν συνέπειες. Ή μπορείς να παραδώσεις τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου στο ΔΝΤ ως δούλους. Αυτές είναι οι επιλογές. Παίρνεις ένα σκληρό φάρμακο τώρα ή εκπορνεύεις τα παιδιά σου στο ΔΝΤ».

Κατά τα άλλα, ποιούς προσπαθούν να πείσουν οι τροϊκανοί και οι ντόπιοι δοσίλογοί τους; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου